Splošni pogoji

Avtorske pravice

Celotno oblikovanje, vsebina, besedila, fotografije, ceniki in ostali objavljeni materiali na spletni strani Salona lepote Kleopatra so avtorsko zaščiteni s strani podjetja Nevenka Zagorc, s. p. in jih ni dovoljeno razmnoževati, kopirati ali kakor koli drugače uporabljati.

Salon lepote Kleopatra, Nevenka Zagorc, s. p. veliko pozornosti nameni ažuriranju in točnosti podatkov, vendar se lahko zgodi, da se podatki in informacije hitro spremenijo, zato za njihovo ažurnost in točnost ne prevzemamo odgovornosti.

Pridržujemo si pravico do dodajanja, odstranjevanja in spreminjanja vsebin na spletni strani. Prav tako si pridržujemo pravico do celotnega ali delnega izbrisa spletne strani brez predhodnega opozorila in ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli posledice takšnih sprememb.

Omejitev odgovornosti

Spletno mesto je izdelano in oblikovano z namenom podajanja splošnih informacij o Salonu lepote Kleopatra. Vsebine na spletnem mestu so informativnega značaja. Vsi uporabniki objavljeno vsebino spletnega strani uporabljajo na lastno odgovornost.