Nega obraza Guinot

Francoska kozmetična hiša Guinot je vodilna na področju prestižne profesionalne kozmetike v najboljših lepotnih centrih.

Kozmetika Guinot združuje inovativne postopke za obraz in visokotehnološke ter učinkovite proizvode brez PARABENOV, brez GSO in brez TESTIRANJ na živalih.

Nege obraza so prijetne, sproščujoče in negovalne ter omogočajo prvovrstne in vidne učinke tretmajev. Postopki Guinot zadovoljijo potrebe najzahtevnejših strank, rešujejo vse probleme na koži in zagotovijo zdrav videz obraza. To omogoča kombinacija izjemnih postopkov z aparaturami in ročnimi tehnikami ter s farmacevtsko natančnostjo razviti proizvodi za nego v salonu in doma.

Strokovno usposobljena Guinojeva terapevtka vam pred začetkom nege izdela natančno analizo kože in na podlagi te analize izvede najboljšo nego, ki jo koža obraza potrebuje. Po končanem tretmaju vam lepotna terapevtka strokovno svetuje kako celostno izboljšati izgled vaše kože z negami v salonu in izbere najustreznejše proizvode, ki vam bodo omogočali najboljšo nego doma. Tako boste podaljšali učinkovitost tretmaja.

guinot-logo
DSC08639

HYDRADERMIE

je celostni postopek, primeren za vse kože. Je intenzivna nega obraza z aparaturno metodologijo, ki omogoča najbolj globinsko prodiranje aktivnih učinkovin. Nega vključuje več mini neg, ki dosežejo maksimalni rezultat in vidnost že po prvi negi.

hydradermie-pic

DVOJNA IONIZACIJA
globinsko vnašanje aktivnih učinkovin proti staranju, pigmentnim madežem, nečistočam, za hidratacijo, krepitev kapilarnih sten, rdečici. Pospešujemo mikrocirkulacijo in globinsko čistimo kožo.

OKSIGENACIJA
s pomočjo visoke frekvence delujemo antiseptično in antialergijsko ter celicam dovajamo kisik in energijo.

STIMULATIVNA LIFTING MASAŽA
S posebno masažno tehniko in z aktivnim serumom za aktivacijo celic in učvrščevanje koži povrnemo sijaj in zdrav videz.

HYDRADERMIE LIFT – NEKIRURŠKI LIFTING

je tretma za nego kože s takojšnjim učinkom liftinga.

hydradermie-lift-pic

Najprej s pomočjo limfne drenaže odplavljamo odpadne snovi. Izboljšamo celično presnovo, nato pa sledi STIMULACIJA, ki vzpodbudi mišice obraza da se napnejo in naravno učvrstijo. Globina gub se zmanjša, koža se napne in učvrsti. Sledi OKSIGENACIJA in INTENZIVNA lifting masaža.

Nego zaključimo z ustrezno masko in nanosom izbranih izdelkov za obraz, vrat in predel okoli oči.

CENIK

Kleopatrina nega De Luxe (150 min.)
Ekskluzivna lifting nega obraza – nekirurški lifting. Pri negi s pomočjo mišične stimulacije vidno zmanjšamo globino gub, kožo napnemo, učvrstimo in pomladimo. Intenzivni kislinski piling kožo intenzivno navlaži, regenerira in zmanjša pigmentacije. Celice oskrbimo s kisikom in energijo. Pri negi obraza vključimo še intenzivno nego za predel oči. Z nego istočasno delujemo proti gubicam, podočnjakom in očesnim vrečkam.
255 €
Kleopatrina lifting nega (120 min.)
Izjemen lifting tretma za pomlajevanje, glajenje gub, obnovo, regeneracijo, polnjenje s hialuronsko kislino. Nego intenzivno izvajamo na vseh področjih obraz, vrat in dekolte. Z nekirurškim liftingom še dodatno zmanjšamo globino gub, kožo napnemo, učvrstimo in pomladimo.
193 €
Intenzivna Kleopatrina pomlajevalna nega (80 min.)
Intenzivni tretma za globinsko vlaženje in hranjenje kože. Intenzivni kislinski tretma vzpodbudi celično aktivnost in obnavljanje kože. Koža je že po eni negi napeta, regenerirana in sijoča, gube se omilijo.
185 €
Kraljevska regenerativna nega (75 min.)
Specialna globinska nega za izredno izsušene kože. Je nega za intenzivno vlaženje in hranjenje celic, ki jih oskrbimo s kisikom in energijo. Po negi je koža pomlajena, globina gub se zmanjša, pigmentni madeži se posvetlijo.
153 €
Intenzivna osvežilna nega ( 65 min. )
Z nego vzpodbudimo obnavljanje kože in z intenzivnim pilingom dosežemo intenzivno vlaženje, glajenje gub in svetlenje pigmentnih madežev.
145 €
Kleopatrina nega za mlade (75 min.)
Je specialna nega za globinsko čiščenje in vlaženje obraza. Celice oskrbimo s kisikom in pomirimo ter vzpodbudimo obnavljanje kože.
90 €
Kraljevska nega okoli oči ( 45 min.)
Celostna obnova predela okoli oči in čela, kjer istočasno delujemo proti znakom staranja in utrujenosti oči. Globina gub je očitno manjša, podočnjakov in očesnih vrečk ni več.
80 €
Vlažilno – čistilna nega za mladostnike ( 60 min.) 77 €

DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1. Pridružujemo si pravico do spremembe cen brez predhodne najave.