VacuSlim 48

Z Vacuslim 48 tretmajem je rezultat viden že po 30 minutah.
Rekord po samo enem tretmaju:  – 29 cm!
Vidno zmanjšanje obsega telesa že po 1. tretmaju.

PREDNOSTI:

Hitra, enostavna in vidna metoda. Aktivne snovi v Vacuslim 48 izredno uspešno delujejo na razkrajanje maščobnih celic. Maščoba se v le pol ure stopi in takoj pokaže kot  manjšan obseg. Rezultat je zato zagotovljen, viden in merljiv.

Vacuslim 48 deluje tudi v naslednjih 48 urah, saj nanešene učinkovine še vedno delujejo, topijo maščobe in odstranjujejo škodljive toksine iz telesa.

  • SHUJŠEVALNI EFEKT – aktivne učinkovine močno vplivajo na proces lipolize.
  • DRENAŽNI (DETOX) EFEKT – odprava odvečne tekočine in toksinov iz telesa.
  • HKRATNI EFEKT PRESOTERAPIJE IN SAVNE – učinek limfne drenaže.
  • UČVRŠČEVALNI EFEKT – takojšnja izboljšava videza in tonusa kože.
  • ANTICELULITNI & KARBOKSI EFEKT – pospešuje prekrvavitev in pretok kisika v celice, kar pospeši celično presnovo in zmanjšanje celulita.
vacuslim48-3

KONTRAINDIKACIJE:

Tretmaji se ne smejo izvajati osebam z diabetesom, visokim krvnim pritiskom, osebam pri katerih ni minilo 6 mesecev od kirurške operacije, nosečnicam in doječim materam, osebam z malignimi boleznimi, dermatitisom, eksemom, psoriazo, epilepsijo in osebam s težkimi ledvičnimi obolenji. Tretmaji se tudi ne izvajajo na od sonca ali solarija opečeni koži ali na sveže depilirani ali obriti koži.

CENIK

VACUSLIM celo telo (60 min) 100 €
VACUSLIM noge in trebuh (45 min) 56 €
VACUSLIM roke (30 min) 33 €

DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1. Pridružujemo si pravico do spremembe cen brez predhodne najave.