Anticelulitna masaža

Celulit, sovražnik s katerim se borimo? Ne!

CELULIT je pokazatelj KAKO ŽIVITE in KAJ SE z vašim telesom dogaja!
IZBOLJŠAJTE svoje zdravje in kakovost vašega življenja!

Da to dosežete pa je potrebno nekaj časa. Celulit nastaja postopoma in prvih nekaj let ga običajno sploh ne opazimo. To je tudi glavni razlog, da ga ne moremo takoj odpraviti. Celulit je bolezen vezivnega maščobnega tkiva. Je želatini podobna snov, sestavljena iz maščobe, vode in odpadnih snovi, toksinov, ujetih pod kožo. Nastaja zaradi zastajanja tekočine v tkivih. Ko je celulit že opazen se tekočina že kopiči in pod prsti se že začutijo drobni vozlički. Tekočina postaja vse gostejša, koža se vse bolj guba in dobi t.i. „pomarančni videz“. Ko je tekočina že zelo gosta in vozlički trdi, nastajajo boleče zatrdline.

Začetne stopnje celulita so vidne le v stoječem položaju, kasnejše faze celulita pa so vidne tudi v stoječem položaju brez stiskanja kože.

DSC08696

ZAKAJ NASTANE CELULIT?

Celulit nastane ob izpolnjenih pogojih kot je nepravilna in preobilna prehrana s popite premalo tekočine,  s premalo gibanja, z rednim uživanjem tobačnih in alkoholnih izdelkov, uživanjem gaziranih pijač in kave. Nastanek celulita spodbudi tudi nosečnost, kontracepcijske tablete, stresno življenje, hitra prehrana, debelost, pretesna oblačila in neprimerna obutev.

ANTICELULITNA ROČNA MASAŽA

Doma si lahko sami vtirate olja, kreme ali serume proti celulitu z masažo na kritičnih delih. Tako se izboljša cirkulacija. Da boste dosegli najboljše rezultate obiščite strokovnjake v kozmetičnih salonih. S strokovnimi nasveti, poznavanjem problemov in težav, ki spremljajo vaš načrt vam pomagajo z ročnimi anticelulitnimi masažami uresničiti vaš program v najkrajšem možnem času.

Z ročno anticelulitno masažo se poveča prožnost in vlažnost kože, obenem pa se izboljša prekrvavitev kože.

Masaža vljučuje prijeme, ki so usmerjeni v natančno določene dele telesa, kjer želimo razbiti maščobne celice. Z ročno anticelulitno masažo dosežemo občutek sprostitve in občutek lahkotnosti. Koža je lepša, čvrstejša in bolj napeta, poveča pa se tudi mišični tonus.

CENIK

Anticelulitna ročna masaža – začetna (40 min.) 50 €
Anticelulitna ročna masaža – vzdrževanje (40 min.) 48 €
Anticelulitna ročna masaža – začetna (30 min.) 40 €
Anticelulitna ročna masaža – vzdrževanje (30 min.) 38 €

DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1. Pridružujemo si pravico do spremembe cen brez predhodne najave.