O meni

O MENI

Moja pot v svet kozmetike se je začela že v najstniških letih, ko sem se zaradi težav s kožo pogosto zatekala v varno zavetje kozmetičnih salonov. Ti obiski niso prinesli le olajšanja moji koži, ampak so v meni prebudili tudi strast do kozmetike in željo, da bi ta svet nekoč postal moj poklic. Zato sem se, čeprav nekoliko kasneje v življenju, odločila za šolanje za kozmetičarko. Moje izobraževalne poti so bile raznolike, od dela v salonih in wellness centrih do trimesečnega intenzivnega izobraževanja, ki mi je omogočilo pridobitev dragocenih znanj in izkušenj.

Leta 2008 sem sprejela eno najpomembnejših odločitev v svojem življenju in odprla lasten Salon lepote Kleopatra. S tem korakom sem ne le uresničila svoje sanje, ampak tudi z velikim ponosom zakorakala na podjetniško pot. Moja strast do kozmetike se je z leti le še poglabljala, zato sem svoje delo posvetila negi in dobremu počutju žensk. Posebno pozornost sem namenila negi obraza za dame po 40. letu. Zavedam se namreč, da s staranjem kože potrebe po negi postajajo specifične, zato sem svoje storitve obogatila z individualnim pristopom in specializiranimi programi.

Moj strokovni pristop, bogate izkušnje, neomajna predanost delu, skupaj z nenehnim izobraževanjem in izpopolnjevanjem na različnih področjih, so temelji, na katerih gradim svoje unikatne programe za nego kože obraza. Ta znanja mi omogočajo, da svojim strankam ponudim ne le običajne kozmetične storitve, ampak pravo umetnost nege, ki izpolnjuje individualne potrebe in želje.

S pomočjo naprednih neinvazivnih postopkov, podprtih z najnovejšo tehnologijo, ustvarjam edinstvene tretmaje, ki se izvajajo v obliki skrbno zasnovanih ritualov. Ti tretmaji so sestavljeni iz več krajših postopkov, ki skupaj tvorijo popolno harmonijo in zagotavljajo izjemne rezultate. Na ta način strankam omogočam, da dosežejo naraven, negovan in mladosten videz kože, ki ne le izraža njihovo zunanjo lepoto, ampak odraža tudi notranje zdravje in dobro počutje.

Ena izmed mojih ključnih inovacij je program “Coach for your skin”, ki sem ga razvila na podlagi bogatih izkušenj in strokovnega znanja. Ta program ponuja personalizirane tretmaje, osnovane na temeljiti analizi trenutnega stanja kože in ciljanih problematikah, ki jih stranka želi rešiti. Moj pristop kot coachinje zagotavlja ne le profesionalno vodene tretmaje, ampak tudi nenehno spremljanje in prilagajanje nege z namenom doseganja optimalnih rezultatov tudi z domačo nego.

Verjamem, da je skrb za kožo ključna naloga vsake ženske. Ne predstavlja le osnove za naš zunanji videz, ampak je tudi odraz našega notranjega zdravja in samozavesti. Zato so moji prihodnji načrti usmerjeni v ozaveščanje o pomenu preventivne nege obraza. S pravilno skrbjo za kožo lahko ženske preprečijo mnoge težave in ohranijo svoj mladosten videz skozi različna življenjska obdobja.

Moja prednost je, da sem sama prehodila ta pot in svoje osebne izkušnje združila s strokovnim znanjem ter neprestanim izobraževanjem. Ta sinergija mi omogoča, da svojim strankam ponudim ne le kakovostne storitve, ampak tudi globoko razumevanje in podporo na njihovi poti do lepše kože in boljšega počutja.

Nevenka Zagorc (Foto-Marko Vavpotič)_1300x1949