O meni

Salon lepote Kleopatra se nahaja na lepi in urejeni lokaciji v prelepem Trnovem sredi Ljubljane, kjer vas pričakuje oaza miru in počitka v centru mesta.

To je kotiček, kjer se lahko sprostite po napornem dnevu ob prijetni glasbi, omamnih dišavah in v mirnem ambientu.

Sprejela vas bom jaz, Nevenka Zagorc, lastnica Salona lepote Kleopatra in vam izrekla toplo in prisrčno dobrodošlico.

Moja pot podjetnice se je začela leta 2008. Končala sem kozmetično šolo in si tako uresničila svojo največjo željo, da bi imela svoj salon lepote v katerem bi razvajala gospe in gospodične, ki bi z veseljem hodile na razvajanja v moj salon.

Salon lepote Kleopatra – to je naziv, ki je posvečen vsem ženskam, ki izžarevajo svojo notranjo moč in lepoto, prav takšno kot jo je imela Kleopatra. Kleopatra se je znala razvajati in tudi jaz želim svojim strankam privzgojiti ta božanski občutek – da bi se znale razvajati in uživati zaradi sebe, ne pa ker bi bilo to modno ali nujno obiskovati salon lepote.

o-meni2

Včasih ni pomembno kaj je modno, pomembno je le, kaj stranka potrebuje – pa najsi bo to razvajanje, pogovor, morda nasvet, itd.

Tu sem, da prisluhnem vašim težavam. Takrat vam še prav posebej pozorno prisluhnem in sočustvujem z vami, veliko pogosteje pa si delimo radostne prigode in takrat se skupaj od srca nasmejemo.

Moj moto je: „Vsakemu dnevu daj priložnost, da bo to tvoj najlepši dan“.

Vedno se potrudim, da je vsak dan moj najlepši dan in s hvaležnostjo tak dan delim s prav vsako stranko posebej. To mi vedno znova uspeva, kar zgovorno priča tudi ta izjava stranke: „Nevenka, ti si pa vedno dobre volje“. (anketa)

Vsak človek je edinstven, neponovljiv in tako so edinstvene tudi njegove potrebe, zato je zame vsaka stranka, ki pride na obisk UNIKATNA. Trudim se biti DRUGAČNA od ostalih, kar pomeni, da v celoti prisluhnem vašim željam. Zato si za vsakega vzamem dovolj časa in prilagodim tretmaje vsakemu posebej.

Delam na kakovosti, kajti kakovost si stranke zaslužijo.

Pogosto vas presenetim z ličnimi darilci, ki jih izdelam sama, z ljubeznijo. Tako sem med strankami PREPOZNAVNA. S širjenjem pozitivne reklame od ust do ust, ki je izredna nagrada za moje delo na področju kozmetike, unikatnih neg obraza, masaž, nege rok in nog ter ostalih kozmetičnih storitev.

Vse to mi daje moč in zagon za moje še kakovostnejše delo in stalno strokovno izpopolnjevanje, doseganje vedno novih ciljev, prav tako pa motivacijo za uresničitev novih idej.