Kleopatrini lepotni nasveti -PILINGI ZA OBRAZ-

- PILINGI ZA OBRAZ -

za ogled kliknite tu!

PILINGI ZA OBRAZ

Piling je izredno pomemben za čiščenje kože. Naša koža se obnavlja na 28 dni tako, da v tem času nove celice zamenjajo naše odmrle celice. V zrelih letih se čas obnavljanja podaljša.

Odmrle celice se prilepijo na površino kože in na nek način zaprejo kožo. Piling nam omogoči, da vse odmrle celice odstranimo iz zgornje plasti kože, pripravi pa tudi kožo na boljšo absorbcijo aktivnih učinkovin. Zato se koža po pilingu hitreje regenerira, je bolj očiščena, sveža, sijoča, pomlajena in gladka.

POMEN PILINGOV ZA NEGO KOŽE

  • odstranjuje odmrle celice
  • vzpodbuja obnovitvene procese
  • pospeši sintezo kolagena
  • poveča naravno vlažnost in preprečuje suhost
  • daje zdrav sijaj ter gladko, svilnato in mehko kožo
  • uravnava sebum (mastnost) na površini kože
  • odpravlja fine gubice
  • izboljša tonus in čvrstost kože

ENCIMSKI PILING

je najnežnejši piling. Je lahko kremast ali v prahu in je sestavljen iz encimov. Uporablja se pri občutljivi in problematični koži kot tudi za področje okoli oči in ustnic.

MEHANSKI PILING

je najbolj razširjen piling. Vsebuje trde delce s katerimi mehansko odstranimo odmrle celice. Najboljši je piling , ki vsebuje manjša zrnca saj ne poškodujejo kožo. Mehanski piling je PRIMEREN ZA NEOBČUTLJIVE IN DEBELE KOŽE.

KISLINSKI PILING

S kislinskim pilingom dosežemo najboljše rezultate. Opisala vam bom kislinske pilinge, ki jih uporabljam v Salonu pri negi obraza in se lahko uporabljajo tudi za domačo nego.

Piling za mastno, brazgotinasto kožo, kožo z velikimi porami ter za nečisto kožo vsebuje glikolno kislino.

Glikolna kislina zmanjša pore, globinsko očisti kožo in odlušči odmrle celice. Izboljša strukturo kože in poskrbi za zdrav in sijoč videz kože.

Piling z mlečno in citronsko kislino nežno in učinkovito odstrani odmrle celice. Ta piling je primeren za normalno, nežno in občutljivo kožo ter suho kožo z lišaji.

Koža je po tem pilingu bolj napeta, sveža, gladka in sijoča. Piling deluje tudi proti pigmentnim madežem, vidno zgladi gubice in kožo navlaži.

KAKŠEN piling je NAJPRIMERNEJŠI za vas pa vam povem, ko pridete v Salon na nego obraza. Takrat naredim diagnozo kože in priporočim pravi piling za vaš tip in stanje kože

Lahko me spremljate tudi na FB: FB ali  Instagram