Teden kozmetičnih salonov 2020

TKS-proz_2020-1

PRESTAVLJENO  na kasnejši čas

Salon lepote Kleopatra

KLEOPATRINA KRALJEVSKA NEGA OBRAZA

regeneracija – pomlajevanje – energija

s profesionalno kozmetiko BDR (Beauty defect repair)

90 min 145

DARILO: CONTOUR NECK 30 ml – krema za vrat in dekolte, ki

izboljša tonus in vlažnost kože ter gladi gubice,

primerna za vsako kožo

V Salonu lepote Kleopatra smo edini v Ljubljani, ki uporabljamo edinstven in celosten sistem neg s profesionalno nego BDR – Beauty defect repair.

Z razvojem visoke tehnologije in s sinergijo dermacevtikov je nega obraza BDR prilagojena vsaki stranki individualno. Nega se prične z dermapilingom, ki intenzivno odstrani odmrle kožne celice in izboljša absorbcijsko sposobnost kože. Nadaljuje se z mikrostimulacijo kože, ki s pomočjo aktivnih kozmetičnih preparatov omogoči globljo regeneracijo kože.

Preparati, ki jih uporabljamo pri negi omogočijo obnovo kožnih celic, vzpodbujajo obnovitev kolagena in elastina ter mikrocirkulacijo. Pri negi na prijeten način stimuliramo naravno sposobnost kože da se hitreje obnavlja. Sposobnost penetriranja BDR aktivnih sestavin je pospešena in večkrat povečana. Aktiviramo tudi procese samoobnavljanja kože in takoj dosežemo želene rezultate na koži.

Unikatnost nege BDR nam omogočata cirkulacijska in detox masaža s posebnimi patentiranimi programi in Calming Light – lučko za pomirjanje kože.

S cirkulacijsko masažo odpravimo napetosti v mišicah obraza, napetosti na površini kože in stimuliramo krvni pretok v mišice.

Nego nadgradimo z detox masažo, ki pomaga očistiti in razstrupiti kožo, zmanjša otekanje in izboljša transport aktivnih snovi v vezivno tkivo.

Nego zaključimo z intenzivno masko za obraz, vrat in dekolte ter uporabimo še Calming Light, ki vzpodbuja proces nastajanja novih celic, regeneracijo ter pomirja.

Rezultati po negi :

  • koža je bolj napeta in gladka
  • sveža, zdrava in sijoča
  • navlažena in nahranjena
  • vidno se zgladijo gubice

PRESTAVLJENO  na kasnejši čas

 

TKS-proz_2020-1

SPROSTILNI TRETMA ZA NOGE S CIRKULACIJSKO

in DETOX MASAŽO

z inovativnim sistemom DETOX PRO

45 min 80

+ DARILO: SPROSTILNA MASAŽA OBRAZA 30 min

– piling, cirkulacijska in detox masaža obraza, maska

MASAŽO SI JE DOBRO PRIVOŠČITI TUDI TAKRAT, KO SMO ŠE ZDRAVI ! Na ta način telesu pomagamo da ostane vitalno.

Masaža je izredno pomembna v našem življenju. Telesu pomaga nahraniti vsako celico, saj mora vsaka celica v telesu dobiti kisik in potrebna hranila. Zato se izboljša delovanje celega telesa – od imunskega sistema do možganov.

Dobra cirkulacija omogoča zdravje telesa, varuje telo pred mikrobi in poškodbami. Predvsem pa je pomembna dobra cirkulacija v nogah, saj ta omogoča dolgoročno ohranjanje moči v nogah.

S CIRKULACIJSKO MASAŽO sproščamo napete mišice, odpravimo napetosti površine kože in stimuliramo krvni pretok v mišice.

Limfni sistem je naša osebna čistilna naprava. Limfa teče preko limfnih vozlov – bezgavk, kjer se prečiščuje. Tam iz obtoka odvaja odpadne in toksične snovi. Limfni sistem je edini sistem, ki lahko toksine odvaja skozi kožo.

DETOX MASAŽO uporabljamo pri celulitu, zabuhlosti, oteklinah, po lepotnih posegih in po poškodbah. Koža se po tretmaju očisti in razstrupi, zmanjša se otekanje in izboljša transport aktivnih snovi v vezivno tkivo.

PRESTAVLJENO  na kasnejši čas

TKS-proz_2020-1