Kozmetični salon

Salon lepote Kleopatra se nahaja na Ziherlovi ulici 8, v Trnovem v Ljubljani – le nekaj minut iz centra mesta.


Naročanje
040 599 135


NOVO! Video prikaz storitev v Salonu lepota Kleopatra
Video si lahko ogledate tukaj ali prek Facebook objave.

Podaljševanje trepalnic LuxusLashes!

ODKRIJTE KVALITETO ORIGINALA

Podaljšane trepalnice LuxusLashes

- v najboljših salonih za podaljševanje trepalnic

Lepe, dolge, goste in naravno privihane podaljšane svilene trepalnice LuxusLashes!

Svilene trepalnice LuxusLashes delujejo naravno, so izjemno elastične in intezivno črne barve.

PREDNOSTI LuxusLashes podaljšanih trepalnic so te, da so primerne za vse starosti uporabnic, ki cenite poleg lepega in naravnega videza tudi vse ostale prednosti LuxusLashes podaljšanih trepalnic kot so npr. velik prihranek časa, saj z uporabo podaljšanih svilenih trepalnic maskara ni več potrebna in ste zjutraj urejene v trenutku.

LuxusLashes podaljšane trepalnice lahko tako brez težav uporabljate nosilke kontaktnih leč, so pa primerne in nemoteče tudi za vse vas, ki ste športno aktivne, pa najsi bo to sproščen tek, rekreativna vadba, plavanje ali katera od ostalih aktivnosti kot je npr. živahen ples.

Po vsaki telesni aktivnosti pa vam LuxusLashes podaljšane trepalnice nudijo brezskrbno tuširanje.*


PODALJŠEVANJE LuxusLashes

Pri podaljševanju trepalnic LuxusLashes se uporabljajo svilene dlačice različnih dolžin, debelin in oblik, ki delujejo popolnoma naravno. Nanašajo se posamično, ena svilena trepalnica na eno naravno trepalnico 1 mm od veke.

POSTOPEK PODALJŠEVANJA TREPALNIC

LuxusLashes podaljšane trepalnice so tako lahke, da jih ne čutite in jih lahko nosite neprestano. Za namestitev dlačic se uporablja posebno lepilo, ki je anti-alergeno in ga je razvilo podjetje LuxusLashes z Dunaja, zato podaljšane trepalnice držijo dokler ne izpade vaša naravna trepalnica. To je odvisno od naravnega cikla rasti trepalnic pri posameznici, ki je za vsako uporabnico različen in traja od 60 – 90 dni.

OBNOVA LuxusLashes

Kadar izpadejo naravne trepalnice, skupaj z njo izpade tudi LuxusLashes podaljšana trepalnica. Brez obnove postopno izpadejo podaljšane trepalnice LuxusLashes okvirno v 2 mesecih.

VZDRŽEVANJE podaljšanih trepalnic

Če želite vzdrževati enakomerno število LuxusLashes trepalnic, vam svetujem redno obnavljanje s svilenimi trepalnicami – refil – na 3 do 5 tednov, odvisno od naravnega cikla rasti trepalnic. Le tako boste v svojih LuxusLashes podaljšanih trepalnicah popolnoma uživale.

LuxusLashes podaljšane trepalnice se PRIPOROČA za

vse posebne in slavnostne priložnosti kot so npr. maturantski plesi, poroke in ostale svečane priložnosti in trenutke, ki so vam pomembni ter seveda tudi za vsakodnevno uporabo.

ODSTRANJEVANJE LuxusLashes

Če želite odstraniti podaljšane trepalnice, za ta namen uporabljam poseben odstranjevalec lepila.

CERTIFIKAT

Postopek terja izjemno natančnost, znanje in potrpežljivost strokovnjaka. To zagotavlja tudi LuxusLashes, podjetje z Dunaja, ki mi je izdalo CERTIFIKAT o uspešno opravljenem strokovnem šolanju podaljševanja trepalnic.

LuxusLashes podaljšanje trepalnic, 1. obisk: 68 €
LuxusLashes obnova trepalnic do 3 tednov: 30 €
LuxusLashes obnova trepalnic od 3 – 5 tednov: 55 €
Odstranjevanje podaljšanih trepalnic 13 €